Soul-Body-Mind-Energy Massage (vad ska behandlingen heta?)

Om ett par år kan jag jubilera som 25 år som terapeut inom friskvård och helande, vilket känns fantastiskt. Inspirationen att fortsätta utvecklas inom detta tycks inte vilja sina. Tvärtom!
Ibland kommer inspirationen utifrån, så som från lockande kurser och koncept. Andra gånger pockar något på från insidan. Denna gången är några av er som kommit till mig som lockat mig till att vilja föda fram en ny behandlingsform.
De flesta som kommer till mig vill ha en friskvårdsbehandling som är en individuell blandning av mild men djupgående massage, fasciabehandling med djupvågsmaskinen, kanske koppning och/eller med tillägg av medicinsk laserbehandling. Det brukar lösa upp det mesta, men inte allt. Jag gör mitt bästa för att möta dina behov utifrån min erfarenhet och samtidigt arbeta intuitivt.
Allt fler kommer också på healing, där jag erbjuder shamansk healing, dearmoring och wombhealing. Under dessa sessioner förbereder jag mig på ett mer dedikerat vis utifrån din intention och kliver in med ena foten i den spirituella världen. Du vägleds genom tid och rum för att möta roten till det som skapat blockeringar inom dig, och tillsammans verkar vi för helande på djupet.
Därtill har jag er som kommer på en kroppsbehandling, men under behandlingen spontant eller medvetet går in i ett aktivt energiarbete, med andning, inre resor, ljudning etc,  för att medverka i upplösandet av spänningar, och det är er jag nu inspireras av och vill tillägna en egen behandlingsform.

Denna behandling är för dig som har besvär som inte släpper med enbart fysisk behandling, eller där du vet att det finns en koppling till inkapslade känslor eller annan energiblockering. Min tanke är att sessionen blir en mix av djupavslappning, massage med fokus på problemområdet, vägledning inåt längs själsliga spår och släktträdets grenar, breathwork, Emotion code, healing och chakrabalansering, allt utifrån din intention, önskan och de impulser som uppstår under behandlingens gång. Har har här på mig både ”massörkepsen” och ”healingkepsen” samtidigt. Brukar annars skifta.
Tycker själv att detta känns väldigt spännande, men behöver hjälp att finna ett passande namn. Healingmassage hade passat bra, men finns redan som koncept. Massage – inner connection, eller något åt det hållet, kanske…
Ser fram emot att få namnförslag från er, och den vars förslag jag väljer får en behandling som gåva och tack. Kommer även att ha ett snällt introduktionspris första tiden. Du kan skriva till mig här, i inläggen på Facebook eller smsa/maila. 27.e januari hoppas jag ha funnit det namn jag söker!

Varmaste kramar till er / Jennie

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Maria Douglasson

  Hej fina du 💝

  Du ville ha förslag på en namn.
  Jag har länge sökt efter det för egen del och bara funnit namnet intuitiv helhetsbehandling.

  Men det som kommer upp när jag läser din text är ord som ” emotionell energibehandling” eller något liknande.

  Stor varm kram 🤗
  Maria

  1. Massage & Helhet

   Tack Maria!
   Det är inte helt lätt att fina namn som ramar in, håller och bär det man så gärna vill förmedla.
   Tycker om ditt förslag! Kanske att jag modulerar in massage så att det blir Emotionell energimassage, eller något åt det hållet om jag lutar mig på din ide´. Mycket för att jag vill sträcka mig mot dem som annars bokar massagebehandling och inte healing, men som kanske är redo att börja med energiarbete under sessionen.
   Hoppas att allt är bra med dig och att du har möjlighet att vandra hjärtats väg i livet <3

 2. Malin Ljung

  Hej!
  Omni massage kanske?
  I mina studier inom E-Commerce står Omni för flera kanaler. Jag tänker att det är det du gör. Du skapar innehåll för flera områden samtidigt. Det är så det alltid känns att träffa dig. Du vårdar både det fysiska och det psykiska med din kunskap, din inkänning och din omtanke. Ses snart igen <3

  1. Massage & Helhet

   Det var ett intressant förslag! Ska verkligen smaka av det ordentligt. Tack!
   Vänligen Jennie

Lämna gärna ett svar