Aroma touch technique

I helgen har Susanna Oden besökt oss för att hålla kurs i Aroma touch technique (ATT). Susanna är otroligt kunnig i hälsans olika aspekter och en riktig guru inom essentiella oljor. Det är en sann njutning att få möjlighet att lyssna till och ta del av hennes kunskap.
Aroma touch är en närmast taktil behandling där åtta väl utvalda olika essentiella/eteriska oljor appliceras längs rygg och nacke och under fötterna för att komma dig till godo. Syftet är att oljorna ihop med beröringen ska balansera nervsystemet, stimulera immunförsvar och lymfsystem. Behandlingen sker efter ett specifikt mönster som kommer åt reflexpunkter under fötterna liksom meridianer längs rygg och nacke.
Min bild av Aroma touch efter denna kurs är positiv och jag ser behandlingsformen som ett bra komplement till de andra tjänsterna jag erbjuder, där inga av dem har varit inom det taktila området utan mer djupgående rent fysiskt sett.
Aroma touch technique är en lämplig behandling för dig som har obalans i nervsystemet, så som inre stress, sömnbesvär, stressrelaterade fysiska åkommor eller andra symtom som kan kopplas till det autonoma nervsystemet. Passar naturligtvis även dig som bara vill ha en skön stund och slappna av på djupet. 

Varmt välkommen att testa.

Lämna gärna ett svar