En dag på Hea

Denna dag har tillbringats hos ”Anki på Hea” i Lödöse där hon och några vänner har anordnat en väldigt trevlig och välbesökt mässa i hälsans tecken på deras mysiga gård. Uppe på det tidigare höloftet fick Peter och jag en utställningsplats där vi presenterade AnamCaras utbud och Peters utövanden i energimedicin. Besökarna fick även möjlighet att prova på våra behandlingar. Dagen avslutades med att vi fick bära äran att tillsammans hålla en shamansk trumresa, vilket var väldigt roligt och även pirrigt. Det är första gången vi håller i en ceremoni i ett sådant stort sällskap och det går aldrig riktigt att på förhand veta hur förhållandena är med väder, vind, trummornas kondition och energiernas medverkan. Allt går inte att träna på innan utan vissa delar behöver lämnas öppna för improvisation. Vår gemensamma upplevelse var dock att det gick över förväntan bra för att väva tillsammans och det gav en ljuvt ödmjuk mersmak. Väldigt roligt att få samskapa med min kärlek!

Medverkan på mässan innebar att det bara blev en snabb mellanlandning efter vernissaget i torsdags för att göra om hemmet till skaparverkstad. Under gårdagen tillverkades det material för att presentera oss på mässan parallellt med Gudinneolja, Myggskräck och Fästingfasa med de allra finaste DoTerraoljorna och örter från trädgården. Slutprodukterna känns väldigt fina och det finns några flaskor kvar om någon av er vill ha.

Nu väntar lite sömn för att under morgondagen åter vara på utställningen under Cafeéts traktormingel-dag. Kanske ses vi då?

Med värme! Jennie

Lämna gärna ett svar