En magisk matta…

Genom åren har jag varit lite dålig att unna mig själv behandlingar, mest tagit hand om andra vilket jag gärna gör. Dock har verkligheten kommit i kapp och visat på mina behov av omsorg. Har därför blivit duktig på att faktiskt leva som jag lär och kombinerat genomtänkt kost, lagom träning, vila och återhämtning med att faktiskt gå på behandlingar. Känns väldigt bra, och som pricken över i’et hittade jag en magisk, terapeutisk matta som ger riktigt fina behandlingar. Med kristaller så som jade, turmalin och ametist, infrarött ljus, fotoner och värme sätts processerna igång i kroppen. Därtill funktionen PEMF som är en magnetisk och pulserad elektromagnetisk terapi. Detta pulserande elektromagnetiska fält används för att stimulera celler och kroppskemi vilket underlättar vid många olika medicinska och fysiska tillstånd. Mattan har välgörande effekt på lymfsystemet, cirkulationen, minskar inflammation och värk, är mycket avslappnande och jordande. Jag älskar den!
Ser att denna matta även kan komma fler till godo. Låter därför er som vill att testa den kostnadsfritt i samband med behandling. Om ni tycker om den kan ni sedan boka in er på 20 min PEMF-behandling eller 60 min med Infrarött ljus, som enskild stund eller ihop med behandling. Perfekt för er som kommer två och två. Medan den ena får behandling kan den andra ligga på mattan.
Finns att boka på BokaDirekt. Första gången gratis, även om pris står angivet.

Varmt välkommen! Jennie

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Lotta

  Woau, vilken matta!!’ Helt fantastiskt. Är helt mjuk i kroppen och totalt förundrad. Precis vad jag behöver,- värme och behandling. 🙏🏼💖

  1. Massage & Helhet

   Ja, visst är den underbar! Perfekt att kombinera med sin behandling. Använder den själv dagligen.
   Vänligen Jennie

Lämna gärna ett svar