Vedic art-kurser i sommar!

Det är med glädjefyllt pirr i magen och ett potpurri av idéer i huvudet som jag sätter mig och planerar för sommarens målarkurser.
Vedic art har betytt så oerhört mycket för mig, både i måleriet och i den personliga utvecklingen genom åren, och det känns därför så fint att kunna dela med mig av dessa principer och stötta andra i deras individuella processer.
Vedic art lämpar sig för dig som längtar efter att skapa med färg och med andra material som kan skapa struktur på duk eller de underlag som du väljer.
Du kan vara helt novis, kanske till och med känner att du vill men inte kan. Du kan också vara van vid att måla, med bär känslan av att behöva nya infallsvinklar eller hjälp att komma igenom inre barriärer för ditt skapande. Kanske längtar du bara efter att få vara i skaparbubblan en helg.

Totalt är det 17 principer som lärs ut, och du ofta behöver 3 helger för att hinna processa dem och skapa utifrån dem. Vissa önskar längre tid, och jag anpassar mig helt efter den enskildes behov. Fortsättningskursen fördjupar sig i de 17 principerna och behöver tid i samma utsträckning som under grundkursen.
Många väljer att återkomma även efter att grund- och fortsättningskurs är genomgången, och vi gör då ett individuellt upplägg utifrån var och ens behov. Du som repeterar får gå kursen till halv kursavgift.

Om du är osäker på om Vedic art är något för dig är välkommen att komma endast under lördagen respektive kurshelg, i mån av plats.

Det har blivit tradition att erbjuda trumresa på lördagskvällen. Detta är utanför kursen, men kan tillföra inspirerande stoff till skapandet dagen efter, och det kostar er inget extra.

Önskar minst 3 men inte fler än 10 deltagare per kurs. Möjlighet att hålla ytterligare kurs finns vid stort intresse.
Jag finns även tillgänglig att låna för Vedic art-kurser om du vill samla ihop ett eget gäng på hemmaplan.

Följande helger erbjuds kurser sommaren 2024:
8-9 juni
6-7 juli
3-4 augusti

Vi träffas kl 10 båda dagar och jag lättar mina vingar från er vid 17 på lördagen och kl 16 på söndagen.

Förhoppningsvis är vädrets makter med oss så vi kan vara mycket utomhus. Vi håller annars till i ”massagestugan”, i lilla ladan, i större partytält och i källarplanet. Kläder efter väder…

Vid behov ges förslag på boende i närheten, och det finns möjlighet att tälta i vår trädgård.

Kurskostnad är 1500 kr/helg eller 800 kr för en dag. Om du bokar 3 helger får du sista helgen till halva priset.
Det finns skaparmaterial att låna och du köper till färg och duk efter egen förbrukning eller tar med eget.
Fika i stort utbud finnes, lunch ordnar du själv.

För frågor och bokning, vänligen hör av dig via sms på 0703-709296, via e-post till info@massageohelhet.se eller via Messenger.

Hoppas vi ses!
Vänligen Jennie

Lämna gärna ett svar