Om Kurser & Cirklar

Kurser och Cirklar

Vedic Art KursHär erbjuds kurser i Vedic art sedan några år tillbaka och den verksamheten är under utveckling. Vi försöker skapa större utrymme för måleri inomhus då relationen med vädrets makter inte är helt tillförlitlig, och önskan är att även kunna erbjuda kurser under vinterhalvåret.
Här hålls även cirklar med meditationer, trumresor med möjlighet att dela sin och ta del av andras historia för det personliga växandet.

Vi erbjuder Cacaoceremonier, liksom trumresor emellanåt, samt efter önskemål.
En del av dessa kurser och cirklar håller jag tillsammans med min sambo Peter Kilsand som besitter lång erfarenhet inom shamanism och arbete i cirkel. Peters hemsida: Mind in Harmony

Mer om Kurser

Vedic art-kurser i sommar!

Det är med glädjefyllt pirr i magen och ett potpurri av idéer i huvudet som jag sätter mig och planerar för sommarens målarkurser. Vedic art har betytt så oerhört mycket för mig, både i måleriet och i den personliga utvecklingen genom åren, och det känns därför så fint att kunna dela med mig av dessa principer och stötta andra i…

Kreativ magi bland trollsländor och amiralfjärilar

Föregående helg hölls Vedic art-kurs här med ett härligt gäng skaparlystna deltagare. Vädrets makter var kärleksfulla mot oss, så många valde att lämna atelje´platserna inomhus för att skapa i ett space utan tak och väggar, med trädgården och septembersolen som inspiratörer. Vid dammen gjorde nyfikna trollsländor konstnärerna sällskap och i örtagården och i ceremonicirkeln förgyllde amiralfjärilar och andra pollinatörer tillvaron….