The Emotion Code, Shamansk healing och Laser

Med värme i hjärtat känner jag att det, för AnamCara och mig personligen, har varit en fantastisk vår med många insikter, mycket växande, omslutet av en inspirerande, hoppfull känsla inför framtiden.
Allt fler har känt sig lockade att boka Zytoscanning och Shamansk healing, vilket många gånger leder till förvånansvärt fina effekter för hälsa och sinne. Detta känns väldigt roligt och ger en god känsla i själen.
Vad jag också har börjat erbjuda och ibland flätar in i behandlingarna är The Emotion Code. Detta är en relativt enkel metod för att frigöra inkapslade emotioner som kan begränsa oss i livet och påverka vårt mående.
Efter att ha ägnat många år åt och lagt en hel del pengar på kurser med personlig och spirituell utveckling känns det nästan skrattretande att en så pass enkel teknik kan komma så långt i detta område. Bradley Nelson, som har utvecklat metoden, har dessutom som intention att denna ska nå så många som möjligt och inte ska behöva kosta skjortan. Faktum är att du kan lära dig metoden själv och utöva den på dig själv, och tekniken finns att tillgå via böcker, ljudbok och en app. En väldigt fin filosofi, anser jag.
Jag kom i kontakt med The Emotion Code för 2-3 år sedan och använde det då som komplement på Lundborgkliniken i de behandlingar jag gav där. Arbetade då efter de färdigheter jag fått genom att läsa Bradley Nelsons bok och av hans app. Att muskeltesta, vilket metoden bygger på, är jag van vid genom kinesiologin. På senare tid har jag anslutit mig till en kurs, och känner att detta har tagit tekniken till nya höjder! Upplever att jag förstår värdet av tekniken mycket mer och att resultaten blir starkare.

Ibland kan det dock kännas och vara meningsfullt att få rota runt lite i det undermedvetna, att visuellt uppleva och genom inre resor finna änden på de rottrådar till de problem du har. Då är den Shamanska healingen, med de regressioner och resor i det undermedvetna som ofta uppstår, att föredra. Här kan jag som healer även hjälpa till att eliminera sådant som blockerar energin i din kropp och kanalisera helande energi.
Denna healingmetod ligger mig mycket varmt om hjärtat och jag dedikerar mig helt till varje unikt uppdrag. Ofta pågår sessionen kring 2 timmar, och jag förbereder då även mig och spacet minst en timma innan, och sessionen med din intention finns och gror i mitt sinne dagar innan, för att din upplevelse och behållning ska bli så stor som möjligt.

Parallellt med att energi- och healingarbetet utvecklas och förfinas, så har även värdesättandet av behandlande teknologier ökat hos mig. Zytoscanningen med sin galvaniska hudrespons har följt med många år nu, liksom djupvågsmaskinen med sina milda med effektiva vibrationer för fascians välbefinnande. Under året har den terapeutiska mattan med infrarött ljus och PEMF (pulserande magnetfält) kommit in i stugan och det finns även möjlighet att använda vibrationsplattan för att skaka loss spänningar och stagnation i lymfsystem och fascia.
Vad som under juni kommer att introduceras är medicinsk laser. Detta är en behandlingsform som funnits sedan 60-talet och använts mycket vid idrottsskador och skador hos sporthästar, för snabbare sårläkning mm. Den medicinska lasern är dock även fantastisk vid andra vävnadsskador, så som besvär från axlar, armbågar, ländrygg, vid artrit, artros och senskador. Jag ser detta som ett värdefullt komplement till fasciabehandling och massage, och kommer skriva mer om hur lasern fungerar lite längre fram.

Innan jag slutar skriva för denna gång vill jag puffa lite för att jag har flyttat ut tillskotten till ett vitrinskåp i entrén. Där kan ni själva ta det ni behöver och swisha till den QR-kod som ligger utlagd. Jag kommer att se över och utveckla sortimentet inom kort, så att bästa möjliga varor till rimliga priser finns hemma, utifrån vad vi vanligen behöver för att stötta vår hälsa. Mer specifika tillskott tar jag gärna hem efter önskemål och delar gärna länkar till trovärdiga försäljare.

Och en sista puff för att jag varje månad kommer ha vissa kampanjerbjudanden vilka du finner på BokaDirekt!

 

Hoppas vi ses i sommar! Ta väl hand om er!
Vänligen Jennie

Lämna gärna ett svar