Essentiella oljor

De essentiella oljorna, även kallade eteriska oljor för dess flyktighet, kom in i mitt liv i unga vuxenår. Lavendeln var den första och  den fick vara med vid meditation, vid känning av förkylningar och under behandlingar. Den kom även till bruk vid behov av att rena från tunga energier. Senare i livet avhjälpte den flertalet begynnande öroninflammationer hos barnen när de var små, bidrog till god sömn för deras del när de innan uppvisat oro och även medverkat i ohyrebekämpning hos hönsen.
Lavendeln är dock bara en av oändligt många fantastiska essentiella oljor, var och en med sina unika egenskaper, samt med släktskap mellan vissa av dem. Det är engagerade att lära känna dem och tilltalande då doftsensationen ger en extra dimension till det hela.
Jag har valt att ta del av DoTerras oljor i vår vardag, under behandlingar och ceremonier. Kort och gott är de de renaste och mest kraftfulla som går att få tag i stunden. Jag har skrivit mer om detta på hemsidan och tänker mig fler delningar om detta framöver. De är förträffliga att använda i behandlingar och de finns ett otal användningsområden för familjen, husdjuren och hemmet. 
Denna sommar har vi haft stor glädje av en oljeblandning som ska vara frånstötande för fästingar och fungerar även fint på mygg. Du kan blanda en egen olja att rolla på utsatt hud utifrån detta recept, eller kontakta mig om du vill köpa en färdigblandad. Det går förstås att laborera med ingrediensernas mängd och fördelning utifrån tycke och smak.

Om du vill köpa egna oljor, liniment, skönhetsvård, rengöringsprodukter eller kosttillskott ur DoTerras sortiment hjälper jag dig gärna. Antingen om du vill ha ett eget konto, eller hänga på min månadsbeställning.

15/7 gör jag min nästa beställning. Känn dig välkommen att kontakta mig om du önskar samåka på den beställningen.

Önskar dig en doftfylld sommar fri från blodsugande gynnare….   Vänligen Jennie

Lämna gärna ett svar