Underbara vår! …men inte för alla…

Efter att det långa mörka vinterhalvåret börjar ge vika för ljus och spirande liv på nytt, är längtan ut i det fri stor för många av oss. För andra är det en besvärande tid med snuva, trötthet och kliande ögon då våra kroppar reagerar mot all den pollen som cirkulerar under denna tid som annars kunde ha varit så ljuv.
Om du hör till dem som besväras av detta och samtidigt är trött på den lindring skolmedicinen erbjuder, kanske anar att det finns andra sätt, då vill jag heja på dig!
Anledningen till varför man utvecklar allergi är specifik för var och en, men visar på att kroppens system är överbelastade på något vis. Jag har mött många som valt att fördjupa sig i sin allergi och dess bakomliggande orsaker, och ofta återfinns ett obalanserat matsmältningssystem och belastning av toxiner. Det finns också terapeuter som kopplar olika allergier till känslomässiga och mentala obalanser, vilket kan vara intressant att reflektera över. Ofta lyckas dessa personer mycket väl genom att se över kosten, stärka upp det som är svagt genom tillskott och eventuellt behandling med frekvensmedicin eller motsvarande.
Om du besväras av allergi och vill göra en förändring men inte är redo att djupdyka, kan DoTerras TriEase kanske vara något för dig. Den består av eterisk lavendel, pepparmynta och citronolja, som tillsammans fungerar som ett naturligt antihistamin, men utan att ge den trötthet som ofta följer med skolmedicinsk behandling. Här är en länk med mer information och några utlåtanden från användare. Om ni vill testa kan jag ta hem via min månadsbeställning.
https://shop.home-essential-oils.com/pages/doterra-triease-softgels-reviews-and-testimonials
Om ni däremot vill djupdyka och är beredda på att göra livsstilsförändringar rekommenderar jag en zytoscanning med livsstilskonsultation, där vi även ser över behov av tillskott, homeopatika etc, och varför inte en shamansk healing med syfte att spåra allergins ursprung? Här är även frekvensbehandlingar av stort värde. Rekommenderar gärna duktiga terapeuter på detta område, om så önskas.

Vänligen Jennie

Lämna gärna ett svar