Det är mycket nu…

Lyckan är stor över att denna hemsida äntligen har fått se dagens ljus! Peter har gjort ett enormt jobb och min tacksamhet är så stor! Ser verkligen fram emot att hålla den vid liv och lära mig vårda den!

Jennie MålarInte nog med att denna sidan förlöses. Denna vecka och nästa deltar jag även i en utställning ihop med två duktiga konstnärinnor på Café Ateljé, med vernissage i morgon eftermiddag.
På lördag är Peter och jag sedan utställare på en mindre mässa: Headagen, i Lödöse. Det är inte utan att det pirrar i magen av förväntan och nervositet över all denna offentlighet. Jag är novis på alla fronter och vet inte alls hur mina alster kommer tas emot i en annan miljö än den trygga hemmavid. Hoppas innerligt på att responsen inte naggar på min glädje att skapa eller ge behandlingar, utan helst tvärt om, att det blir än mer syre till dessa eldar.
Återkommer med hur vernissaget förlöper. Nu behöver jag lägga en sista touch på några av de tavlor som ska ställas ut.

På återseende!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Peter

    Jätteglad över att få gjort hemsidan till dej. ❤🤗 Ska bli kul att följa dess utveckling också.

    1. admin

      Så tacksamt, underbara Du! <3 <3 <3

Lämna gärna ett svar