Sommarsummering

Tror att denna sommar har känts märklig för många. Först hot om torka, sedan vecka efter vecka med nederbörd och mellanmjölksväder. Det är lätt att bygga upp förväntningar inför sommarmånaderna och stundande semester. Lätt att få dem grusade av väder som inte rimmar med planerna. Tror dock att många har haft en vilsam sommar. Inte så mycket badutflykter och grillkvällar som annars kräver sitt. Kanske har annat fått näring som annars inte hunnits med. Hoppas att det är så för dig och att vi har en vacker höst att se fram emot!

Själv har jag jobbat mycket denna sommar. Dagarna i stugan har varit fullbokade och därtill har jag då och då kränkt på mig sjuksköteskekostymen och extraknäckt i hemsjukvården. Det har varit roligt och stimulerande, samtidigt som det synliggjorts för mig var mina gränser för min ork går.
Förra sommaren lade min hjärna in en tung protest, strejk, efter en lång tids överbelastning. Det tog en tid innan det gick upp för mig att vägen framåt måste ta sig andra vägar än de jag valt fram tills hjärntröttheten blommade ut. Sjukskriven för första gången i mitt liv, – en märklig känsla. Samtidigt var det val jag behövde göra inte så svårt. Det alternativ som stod som kontrast till sjuksköterskeyrket med mitt lilla företag vid sidan av, var ju min dröm: att satsa på det egna helt och fullt, ta måleriet mer på allvar och hålla kurser. Samtidigt fanns tvivlet på om detta skulle bära sig, om jag skulle orka. Ömsom sjöng drömmen med sitt ljuva, längtansfulla djup, ömsom tvivlet med falska, skräniga toner. Tiden är dock en vän i de flesta skeden, och med ett helt år att blicka tillbaka på, så känner jag bara lycka över det val jag gjorde. Visst har det vindlat och svindlat emellanåt, men denna sommar har ingjutit trygghet i mig: Detta är min väg att gå!

Inom mig finns ett uppsjö av idéer och kubikvis av längtan, både när det kommer till behandlingar och det kreativa. Förra årets krasch har dock lärt mig att hålla lite i tömmarna. Även här är tiden en vän: allt behöver inte ske nu…

Det som är på gång, vid sidan av behandlingarna, är Vedic art-kurs 9-10 september. Många har visat intresse och den kan nog anses fullbokad. Eventuellt blir det även ett tillfälle i oktober.
Jag har även slutit återförsäljaravtal med fler företag inom hälsa. Trendrehabs produkter, så som vibrationsplattor, IR-madrasser, spikmattor, TENS mm, kommer kunna köpas genom mig till 20% rabatt mot deras ordinarie pris. Hörnan med tillskott kommer utökas med produkter från Närokällan, Biosan och Egenvårdspoolen. Min intention är att försöka plocka guldkornen från dessa företag för att underlätta för er i hälsokostdjungeln. Sedan innan finns ett litet utbud av Holistics produkter och lite från DoTerra.
Nyligen har jag även gått en kurs i irisdiagnostik, vilket känns väldigt spännande! Kommer nog skriva mer om det framöver. Behöver öva och läsa in mig än mer på detta, och erbjuder därför gratis diagnostik en tid framöver.

Något annat som är väldigt roligt är att jag har fått i uppdrag att illustrera en barnbok som en fin och kär vän har skrivit. Mycket tid att vara olydig på lär det inte bli framöver!

Varma tankar till Er! /Jennie

Detta inlägg har en kommentar

  1. Maria

    Allt har sin tid, och när det är läge faller allt på plats! Som barnboken! Dina bilder är magiska och tillsammans skapar vi något nytt! Kram!

Lämna gärna ett svar